69 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Порошок з бобів пажитника використовують як приправу до супів, других страв - він їм надає аромат сушених грибів. Його можна додавати в каву, чай. В Індії пажитник дуже популярний в "вегетаріанських" штатах, як джерело рослинного білку.
Смак пажитнику насичений, солодкувато-гіркий, трохи горіховий, трохи грибний. Для більш яскравого смаку перед додаванням у страву бажано подрібнити.
Насіння пажитнику містять велику кількість білка і заліза.
Склад: насіння пажитника, насіння шамбали, Fenugreek seed 100%
Без ГМО
Основні | |
---|---|
Виробник | Yours |
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Пажитник |
Упаковка | Дой-пак |
Вага | 100 г |