Продавець Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1156 відгуків
Тabarishop Аюрведа інтернет- магазин
Контакти
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90
Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин
Менеджер компанії
Київ, Україна
tabarishop.сom.uaeldovgalyuk@gmail.com
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90

Реумакер ультра, Rheumacare ultra № 30 по 923 мг - для суглобів

600 ₴

  • В наявності
  • Код: 4820206520012
Реумакер ультра, Rheumacare ultra № 30 по 923 мг - для суглобів
Реумакер ультра, Rheumacare ultra № 30 по 923 мг - для суглобівВ наявності
600 ₴
+380 (93) 247-67-34
  • +380 (67) 219-81-90
+380 (93) 247-67-34
  • +380 (67) 219-81-90
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Реумакер ультра, Rheumacare ultra № 30 по 923 мг - для суглобів

Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров'я як ефективну систему альтернативної або народної медицини.

Є три основних типи захворювань опорно-рухового апарату, описаних в Аюрведі, які характеризуються болем і набряками суглобів:

  • Ревматоїдний артрит (амавата)
  • Остеоартроз (сандхивата)
  • Подагричний артрит (ватаракта).

Подагричний артрит

Подагричний артрит (ватаракта). В Аюрведі вважається, що подагра з'являється в крові. Захворювання проявляється при функціонально порушеній (спотвореної) ваті (збільшення енергії повітря) і утворюється в крові і кістках суглобів. Хвороба характеризується гострим болем (більше вночі) і запаленням суглобів. Як правило, починається з ніг або пальців, а потім поступово поширюється на інші суглоби тіла. Уражені суглоби тепліші, ніж тіло, опухлі, є відчуття печіння, шкіра блискуча, вени розширені.

Рекомендований при:

  • Ревматоїдний артрит;
  • Запальна поліартропатія;
  • Ревматоїдний бурсит;
  • Синовіт і тендосиновіт;
  • Ревматичний артрит;
  • Попереково-крижовий радикуліт;
  • Остеохондроз хребта у дорослих;
  • остеоартроз;
  • Заморожене плече;
  • Первинний артроз суглобів;
  • Подагра.

Склад: Кожна капсула містить:

  • 10: 1 екстракт камеді Гіркою мірри (Commiphora mukul) — 150,0 мг,
  • 8: 1 екстракт камеді босвелії пильчато (Boswellia serrata) — 150,0 мг,
  • 7: 1 екстракт насіння Понгамии перистої (Pongamia pinnata) — 150,0 мг,
  • 10: 1 екстракт кореня свинчатки цейлонської (Plumbago zeylanica) — 75,0 мг,
  • 8: 1 екстракт кореневища імбиру лікарського (Zingiber officinale) — 75,0 мг,
  • 7: 1 екстракт фруктів терминалии чебула (Terminalia chebula) — 75,0 мг,
  • 10: 1 екстракт кореня берхавии великої (Boerhavia diffusa) — 50,0 мг,
  • 12: 1 екстракт листя Вітекс (Vitex negundo) — 40,0 мг,
  • 6: 1 екстракт коренів Циркулиго орхиоидеса (Curculigo orchioides) — 35,0 мг,
  • желатинова капсула — 123,0 мг.

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків — 7,6 г; жирів — 0,5 г; вуглеводів — 45,3 р.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 232 ккал.

Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів, зроблено на основі лікарських рослин.

Форма випуску: желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%, № 30.

Спосіб застосування:

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їди або за рекомендацією лікаря.

Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Запобіжні заходи:

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, період лактації у жінок. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яких хвороб, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не використовувати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці, або при порушенні цілісності упаковки.

Дієтична добавка не є лікарським засобом.

Зверніть увагу, що всі рекомендації та коментарі мають інформативний характер і не повинні використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

Самолікування може завдати шкоди вашому здоров'ю.

Умови зберігання:

У сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 5 ° С до 30 ° С і відносній вологості не більше 80%.

Термін придатності: 3 роки від дати виготовлення.

Номер партії і дата виробництва: зазначено на упаковці.

Принципи харчування при захворюваннях суглобів:

  • Обмежте прийом солі і цукру. Вони згубно діють на сегменти опорно-рухового апарату, тому слід обмежити їх вживання по максимуму і замінити цукор медом або фруктозою, а сіль — сушеною морською капустою. Мед і фруктоза значно солодша за цукор, але при цьому в невеликих кількостях не чинять негативного впливу на здоров'я. Добова потреба в солі людей із захворюваннями опорно-рухового апарату, складає 5-7 г, у деяких випадках рекомендують безсольову дієту (короткими курсами по 14-21 день).
  • Відмовтеся від консервантів. Краще не вживати консервовані продукти. Зберігати корисні овочі і фрукти можна з допомогою глибокого заморожування в холодильній камері.
  • Видаліть з раціону продукти, які шкодять суглобам. Жирні ковбаси, копченості, ковбасний сир, міцні м'ясні і рибні бульйони бажано не вживати. Перевагу потрібно віддати молочним і овочевим супам, нежирним сортам м'яса і риби, овочам, бобовим, злакам, горіхам.
  • Не вживайте кофеїн. Чай і каву доцільно замінити свіжовичавленими соками, відварами і настоями трав, молочними і кисломолочними напоями.
  • Готуйте стільки, скільки зможете з'їсти за раз. Їжу слід готувати на один прийом, адже при зберіганні вона втрачає свою поживну цінність.
  • Дотримуйтеся питного режиму. Бажано випивати в день не менше 2 літрів води. Пити необхідно за 1-2 години до або після їжі, оскільки надмірне надходження рідини розбавляє сок у шлунку, тому їжа погано і довго перетравлюється в кішківнику, навантажуючи всі системи організму.
  • Не слід змішувати різні продукти в одному прийомі їжі. Прихильники роздільного харчування успішно довели, що на організм погано діє поєднання деяких продуктів (м'яса і хліба, м'яса й картоплі, цукру і борошна тощо). Не бажано вживати десерти після основного прийому їжі — фрукти і солодощі їдять як основне блюдо.
  • Експериментуйте з розумом. У харчуванні можна експериментувати, але краще робити це під керівництвом лікаря. Одним підходить роздільне харчування, другим — вегетаріанство, а третім — сироїдіння. Всі ми різні, тому не варто сліпо слідувати систем або стандартам. Краще спробувати і вибрати для себе елементи з різних шкіл харчування, які найбільш повно відповідають потребам організму і душевним перевагам. Не потрібно впадати в крайності в харчуванні. Особливо це стосується осіб від 40 років.
  • Застосовуйте дієти обережно. На відміну від систем харчування, дієти тимчасові і зазвичай скасовуються при нормалізації стану. Наприклад, не можна постійно дотримуватися безсольової дієти, адже така дієта викличе дефіцит надходження в організм корисних мінералів. У період загострення хвороби така поведінка виправдана, але в інший час людина може їсти те, до чого звикла (звичайно, в міру). Наприклад, якщо відбулося загострення подагри, то бажано виключити сіль, щавель, м'ясо, субпродукти, м'ясні бульйони і т. п., оскільки ці продукти можуть провокувати біль В період ремісії пацієнтам можна вживати таку їжу, але в малих кількостях.
  • Вживайте продукти, що сприяють відновленню хряща, суглобової тканини і кісток. Наприклад, пацієнтам з дегенеративно-дистрофічними захворюваннями суглобів рекомендується частіше є холодці і продукти, що містять хітин (раки, креветки і т. д.).

Продукти, рекомендовані при захворюваннях опорно-рухового апарату

  • фрукти, овочі, особливо оранжевого або жовтого кольору, з високим рівнем вмісту вітаміну С і антиоксидантів (болгарський перець, цитрусові, сік сирої картоплі, морква, буряк, огірки, цибуля, яблука);
  • салати зі свіжих овочів і фруктів ягоди (брусниця, журавлина);
  • свіжовичавлені соки (наприклад, яблучний сік або суміш морквяного соку, соку селери, томатів та капусти);
  • молочнокислі продукти з високим вмістом корисних бактерій і кальцію;
  • риб'ячий жир, масло печінки тріски (містять омега-3-жирні кислоти, які зменшують чутливість суглобів);
  • окремі сорти риби з ненасиченими жирними кислотами в обмежених кількостях (форель, макрель, лосось);
  • гречана каша і сочевиця (містять рослинний білок);
  • дієтичне м'ясо (курка, кролик, індичка);
  • відварні курячі яйця.

Продукти, не рекомендовані при захворюваннях опорно-рухового апарату

Слід обмежити або вилучити з раціону: щавель, бобові продукти, шпинат, смажене м'ясо, ковбасні вироби, копченості, субпродукти, бульйони, алкоголь, сіль і цукор, продукти з вмістом тугоплавких жирів і легкозасвоюваних вуглеводів, приправи й прянощі (перець, гірчиця, хрін), кулінарний, яловичий, свинячий і баранячий жири, консерви, копченості, маринади, соління, гострі закуски, здобне тісто, міцну каву й чай, морозиво.

Ревматоїдний артрит

Ревматоїдний артрит (амавата) описується в Аюрведі як конституційний безлад із клінічними проявами – набряками, болем і скутістю в щиколотці, коліні, тазостегнових суглобах, зап'ястках, ліктях і плечах.

Захворюваність на ревматоїдний артрит коливається від 0,3 до 1,5% у більшості населення світу. Жінок серед хворих на ревматоїдний артрит у два-три більше, ніж чоловіків. Ступінь тяжкості ревматоїдного артриту може коливатися від легкої олігоартикулярної хвороби короткої тривалості до місцевих пошкоджень поліартритом і функціональних порушень.

В Аюрведі вважається, що патогенез ревматоїдного артриту утворюється через аму (метаболічні матеріали токсичних відходів) у кішківнику, яку спричиняє погане травлення.

Основні причинні фактори в патогенезі ревматоїдного артриту (амавата) – слабке травлення й малорухливий спосіб життя, що призводить до накопичення ами. Профілактика ревматоїдного артриту включає трав’яні формули в раціон, які покращують травлення й очищують кішківник від ами, та активний спосіб життя. Їжте легкозасвоювану їжу. Дуже важливі регулярні фізичні вправи. Масаж тіла також може бути частиною лікування.

Остеоартроз

Остеоартроз (сандхівата) – це, перш за все, хвороба спотвореної вати (збільшення енергії повітря), яка утворюється в кістках і кістковому мозку.

Захворювання характеризується гострим болем, жорсткістю в суглобах, порушенням функції суглобів, втратою м’язової сили й безсонням. Цей розлад нагадує ревматоїдний артрит (амавата), але не пов’язаний з утворенням ами в кішківнику.

Остеоартроз (сандхівата) починається з болю в одному суглобі, але згодом поширюється на інші суглоби. Найчастіше остеоартроз буває на пальцях (зокрема на великому пальці), стегнах, колінах, двох поперекових і шийних відділах хребта.

Оскільки остеоартроз зазвичай супроводжується м' язовою атрофією, лікування включає адекватну програму тренувань. Також допомагає йога. Хворі на остеоартроз обов'язково повинні відпочивати – це має стати частиною їх повсякденного життя.

Основні
ВиробникAMMA
Країна виробникІндія
Вага923 г
Форма випускуКапсули
Кількість в упаковці30 шт.
УпаковкаПластикова банка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner