178 ₴
Спеції Гарам Масала, Garam Masala Patanjali, 100г
Гарам Масала користується великим попитом серед найкращих знавців кулінарного мистецтва по всьому світі, адже вона надає стравам неповторний смак на аромат. Зазвичай приправу додають в самому кінці приготування їжі, або ж перед подачею. Ці спеції додають переважно до десертів, зокрема: кексів, пирогів з яблуками, вівсяного печива та фруктових напоїв. Гарам Масала містить зігріваючі властивості, тому вона незамінна в холодну погоду та зимовий період.
Використання: Додавати до страв за смаком
Склад: Коріандр, кмин, чорний перець, сіль, жовтий перець чилі, кориця, імбир, листя пажитнику, мускатний горіх, гвоздика, зелений кардамон, великий кардамон, пряність булава, насіння гірчиці, лавровий лист
Основні | |
---|---|
Виробник | Patanjali Ayurved |
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Приправа для перших страв |
Упаковка | Картонна коробка |
Вага | 100 г |