294 ₴
Карела для зниження рівня цукру в крові, нормалізації ваги та покращення обмінних процесів в організмі
Карела - одна з "золотих" рослин аюрведи. Її плоди, що володіють гірким смаком, стимулюють травлення та служать ефективним вторгнень. Плоди карели знижують рівень холестерину в крові, перешкоджають утворенню бляшок холестерину, очищають судини. Згідно з Аюрведи, карела за своїми властивостями легка, суха, охолоджуюча, знижує пітту та капху та підвищує вату.
Карела, або Момордика Харантія багата на білки, вуглеводи, цукри, фосфор, кальцій, амінокислоти і вітаміни A, B, C, E, F.
Високий вміст фолієвої кислоти в момордиці допомагає живити кістковий мозок.
У плодах карели містяться речовини, що допомагають знизити рівень цукру в крові: харантин, Р-інсулін, тритерпенові глікозоїди та момордицин. Завдяки цьому карела корисна при лікуванні діабету 2 типу
Застосування:
Для дорослих: пити по 1 табл. двічі на день після їжі 20-30 хв.
Це важливо!
— Строго не рекомендується вживати карелу вагітним жінкам. Містить активні складові, які підвищують тонус маткової мускулатури. Провокує ризик небажаного переривання вагітності!
— Не приймати під час лактації.
— Не рекомендовано для дітей віком до 12 років.
— Пацієнтам, які приймають протидіабетичні препарати, слід бути уважними і відкоригувати дози вживаних препаратів із лікарем. Карела має виражений гіпоглікемічний ефект, здатний посилювати дію протидіабетичних препаратів. Може знадобитися зменшення дози препаратів, що приймаються
Основні | |
---|---|
Форма випуску | Таблетки |
Країна виробник | Індія |
Кількість в упаковці | 60 шт. |
Склад | 250 мг Карела |
Упаковка | Пластикова банка |
Термін придатності | 24 міс |
Смак | Тропічні фрукти |
Виробник | Himalaya |