Продавець Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1150 відгуків
Тabarishop Аюрведа інтернет- магазин
Контакти
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90
Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин
Менеджер компанії
Київ, Україна
tabarishop.сom.uaeldovgalyuk@gmail.com
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90

Індійські коржики

Індійські коржики

Випробувавши їх в оригіналі, Ви неодмінно їх полюбите. В Індії їх дуже багато, вони смачні, ароматні, поживні і підійдуть як гарнір до будь-яких страв, нарівні з рисом. Тому що рис в Індії, зустрічається скрізь і подається практично зі всім, як і коржики.

На мій погляд самі ароматні нааны - напевно, тому що готують їх не на звичайній сковороді без бортиків - чапатнице, а в тондури печі.

Отже.

Для тіста 1 ст. ложка пшеничного борошна, 1 ст житній або грубого помелу, 1\2 ст можна трохи більше теплої води, трохи масла, щіпка солі і вершкове масло. Якщо у вас є цільнозернові борошно або борошно атта, то можна пекти чапаті повністю з неї без додавання житній.

Змішуємо пшеничне і житнє борошно, додаємо дрібку солі. Підігріти воду, щоб вона стала досить теплою, але не окріп, налити воду в муку, добре перемішуючи. Трохи додати кунжутного масла. Потрібно добре вимісити тісто, підсипаючи борошно при необхідності, щоб воно стало м'яким і еластичним, але не липло до рук. Потім накрити тканинною серветкою і залишити на 30 хвилин. Після того, як тісто відстоялося, взяти і відірвати і нього шматочок, зробити з нього кульку діаметром 4-5 см і потім розкачати качалкою в тонкий корж, підсипаючи борошно, щоб тісто не прилипало. Взяти одну корж і покласти на розігріту чавунну сковорідку. Коли з'являться бульбашки на поверхні, переверніть її на іншу сторону, і ваша коржик повинна роздутися». Готова коржик повинен бути повністю пропечена, без мокрих плям і покрита світло-коричневими цятками. Гарячі чапаті промаслить шматочком масла і скласти стопкою в закриту посуд, щоб не охолоджувались. Чапаті смачніше, коли вони теплі.

Приємного апетиту!

Інші статті
  • Порошок Німа як використовувати?
    Порошок Німа як використовувати?
    Порошок із подрібненого листя нима тепер широко доступний у більшості косметичних магазинів, а також в Інтернеті. Що таке порошок Німа? В чому його користь для волосся, тіла, організму?
    Повна версія статті
  • Пральний порошок і мило Patanjali
    Пральний порошок і мило Patanjali
    Індія завжди дивує, але і там теж перуть. Перуть з милом або пральними порошками, руками і пральними машинами. Так, є звичайно колоритні пральні, такі як Дхобі Гхат, але є і звичайна повсякденна домашня прання. Патанджалі Аюрведа виробляє високоякісний пральний порошок, що складається із суміші трав. Він не тільки очищає одяг, але і зберігає шкіру в безпеці. Тепер пральні порошки Патанджалі доступні до продажу і у нас.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner