Продавець Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1150 відгуків
Тabarishop Аюрведа інтернет- магазин
Контакти
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90
Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин
Менеджер компанії
Київ, Україна
tabarishop.сom.uaeldovgalyuk@gmail.com
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90

Мило ручної роботи в домашніх умовах - це просто!

Мило ручної роботи в домашніх умовах - це просто!

Хотіли б ви дізнатися, як зробити свій власний шматочок мила? Дуже легко загубитися в різних методах приготування мила і у великих різновидах «мильних» рецептів, які можна використовувати, що не завжди зрозуміло, з чого слід починати.
Можна виготовити велику кількість шматочків мила, це дасть вам можливість мати свій власний величезний вибір домашніх подарунків, які при нагоді, могли б подарувати своїм друзям і близьким на свята.

Очищаючий мило з кокосовим маслом.

Неймовірна піна???? Перевірте!!!!))))

Прості речовини? Так, всього три....

Повернемося до приготування мила з вищевказаним рецептом з кокосовим маслом.

Що нам потрібно?

Інгредієнти:

Так як всі інгредієнти наведені в грамах, то відповідно потрібні ваги.

Примітка: Так як це дуже мило з великим відсотком жирності, може вийти дуже щільна піна, якщо намилювати безпосередньо на шкірі. Простіше кажучи, щоб уникнути щільної піни ми рекомендуємо застосовувати натуральну губку.

  • 990 грам кокосової олії( температура плавлення від 76 проЗ)
  • 144,9 грама лугу (NaOH)
  • 376,2 грам води
  • 15 грам ефірних олій (за бажанням)

* У миловарінні існує кілька типів кокосового масла. В нашому випадку ми використовуємо кокосове масло, яке має температуру плавлення від 76 градусів. Це найбільш широко використовуваний і переважний тип масла для мила. Існує також кокосове масло, яке має температуру плавлення від 92 градусів, але в цьому випадку, масло "фракционирует" (розділяється на фракції), це означає, що тригліцериди з довгим ланцюгом, видаляються, залишаючи тільки насичені жири.

Обладнання:

  • Глиняний горщик або глиняна каструля з підігрівом (див. фото)
  • Ручний блендер
  • Цифрові ваги
  • Термометр
  • Мірна чашка скляна
  • Скляна чаша
  • Пластикова ложка з довгою ручкою
  • Гумовий шпатель
  • Ємність заповнена оцтом ( нам знадобиться для очищення, так як в своїй роботі ми використовуємо луг).
  • Сорочка з довгим рукавом
  • Гумові рукавички
  • Захисні окуляри для очей
  • Формочки для мила (на ваш вибір)
  • Пакувальний папір або пергамент

Крок 1: інгредієнти Зважте

Крок 2: Налийте воду в ємність середнього розміру, скляну або керамічну, тепер додайте луг, поступово і акуратно помішуючи ложкою з довгою ручкою (попередньо надягти всю захисну одяг і постаратися не дихати парами, що виділяють при цій процедурі).

Суміш буде дуже швидко нагріватися, так що будьте обережні! Дайте масі охолонути протягом 5-10 хвилин, і за цей же час випарується хмара їдкого пара, що утворюється під час реакції лугу з водою і переходимо до наступного кроку.

Крок 3: Додаємо кокосову олію в окрему ємність, і нагріємо масло до 120про -130 про С. Вимірюючи температуру, переконайтеся, що ваш термометр при вимірюванні не стосується дна ємності, це може давати похибки.

Крок 4 : Перелийте кокосове масло в глиняний горщик або каструлю з підігрівом .

Крок 5: Додайте луг з водою в масло (будьте уважні, щоб не виплеснути) і перемішуємо кілька разів, до однорідності.

Крок 6: Тепер збиваємо блендером нашу отриману масу, поки маса не придбає текстуру та щільність «легкого бісквіта».

Крок 7: Ставимо на водяну баню або вмикаємо в розетку каструлю з підігрівом. Під час цього процесу масло повинне підніматися по краях , як хвиля, а потім знову розчиняється в суміші. Цей процес зазвичай займає 45 хвилин - 1 годину, але час приготування може змінюватись.

Крок 8: Коли мило готове це повинно виглядати як напівпрозорий вазелін, без калюжі масла в середині. Є два способи перевірити готовність. По-перше, занурте тест-смужку PH і зачекайте кілька хвилин, поки вона повністю не змінить колір. Визначник повинен бути між 7-10. Якщо вище, ніж 10 то процес не завершено. Для менш наукового підходу, можна взяти трохи мила і потерти його між пальцями. Має бути відчуття в'язкості. Тепер, спробуйте торкнутися мовою. Якщо мова пощипує, то процес також не завершений.

Примітка: Це дійсно важливо, щоб переконатися, що вся луг зреагувала - в іншому випадку мило може обпекти шкіру!

Крок 9: Якщо ви хочете додати ефірні масла, почекайте, поки суміш не охолоне трохи, а потім додавайте, інакше загубиться аромат.



Крок 10: Ложкою накладайте суміш у ваші форми і дайте охолонути. Якщо ви хочете прискорити цей процес, то поставте вже готові форми в холодній місце або в холодильник.


 

Інші статті
  • Порошок Німа як використовувати?
    Порошок Німа як використовувати?
    Порошок із подрібненого листя нима тепер широко доступний у більшості косметичних магазинів, а також в Інтернеті. Що таке порошок Німа? В чому його користь для волосся, тіла, організму?
    Повна версія статті
  • Пральний порошок і мило Patanjali
    Пральний порошок і мило Patanjali
    Індія завжди дивує, але і там теж перуть. Перуть з милом або пральними порошками, руками і пральними машинами. Так, є звичайно колоритні пральні, такі як Дхобі Гхат, але є і звичайна повсякденна домашня прання. Патанджалі Аюрведа виробляє високоякісний пральний порошок, що складається із суміші трав. Він не тільки очищає одяг, але і зберігає шкіру в безпеці. Тепер пральні порошки Патанджалі доступні до продажу і у нас.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner