Продавець Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1150 відгуків
Тabarishop Аюрведа інтернет- магазин
Контакти
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90
Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин
Менеджер компанії
Київ, Україна
tabarishop.сom.uaeldovgalyuk@gmail.com
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90

Набрид варений рис?

Набрид варений рис?

Так-так, біріані – це ну дуже поширене звичайне блюдо в Індії, тому що суть одна – рис, а потім як у фільмі «Дівчата» про страви з картоплі - так і про рисі - біріані з овочами, з соусом каррі, з куркою, з бараниною, і ще багато з чим. Простіше сказати, все що під руку попадеться.

До речі, це і різноманітить ваше меню, і відкриє нові смаки, і не розтовстієте, і ситно, і в тренді ПП і ЗСЖ.

Отже, для приготування ароматного бір'яні (зустрічається і така варіація перекладу), нам знадобиться

· Рис, краще довгозернистий - 350-400 гр

· 3-4 ст. л. рослинної олії ( соняшникової, але в Індії традиційно готують або на кокосовому, або на кунжутній)

· Морква 2 шт

· 200 г гороху, краще зеленого

· 1 цукіні або кабачок

· Цибулина 1-2 шт

· Часник 2-3 зубчики

· Шматочок імбиру

· За бажанням 2-3 шт картоплі

· 300 мл йогурту, кокосового молока або просто бульйону

· Горіхи будь-50 гр

· Родзинки 100 гр

· Зелень

Спеції – це чарівництво кулінарії Індії

Вам потрібно 1 ч. л. меленого шафрану, 1 ч. л. куркуми, 2 ч. л. меленого коріандру, 2 ч. л. гарам-масала ( традиційна приправа – кумін, чорний перець горошком, кардамон, гвоздика, коріандр і кориця).

Але зі спеціями завжди можна імпровізувати на ваш розсуд.

Рис промити, залити водою і залишити хвилин на 30. Морква, цукіні, картопля нарізати кубиками. Імбир, цибуля, часник дрібно порубати, частину цибулі бажано відкласти, все інше змішати з більшою половиною йогурту, або що ви там вибрали замість нього). Масло розжарити в каструлі, додати мелені прянощі і трохи їх просмажити кілька секунд, а потім додати картоплю і смажити хвилин 5. Потім зняти з вогню і викласти в окрему миску і додати горошок, морква, цукіні – все замаринувати в йогурті з імбиром, цибулею і часником години на 2. Потім рис відварити до готовності, думаю ви в курсі, що рис басматі Kohinoor готується не більше 10-15 хвилин. Потім шафран розмішати в невеликій кількості теплої води або молока. У готовий рис додати залишився йогурт і шафранове молоко, обережно перемішати і залишити хвилин на 5. Потім на сковороді трохи обсмажити цибулю, який ми відклали, додати мариновані овочі в маринаді і тушкувати хвилин 10. Після все викласти в окрему миску. У сковороду в олії викласти частину рису, розрівняти і викласти овочі, а зверху покрити залишилися рисом. Накрити або кришкою, краще фольгою і запікати в духовці, розігрітій до 150 градусів 15-20 хвилин. Потім дістати з духовки, перед подачею краще нарізати на порції і зверху порізати горіхами і зеленню, можна навіть родзинки. Їсти смачніше гарячим.

Або ось варіант біріані з куркою

Інші статті
  • Порошок Німа як використовувати?
    Порошок Німа як використовувати?
    Порошок із подрібненого листя нима тепер широко доступний у більшості косметичних магазинів, а також в Інтернеті. Що таке порошок Німа? В чому його користь для волосся, тіла, організму?
    Повна версія статті
  • Пральний порошок і мило Patanjali
    Пральний порошок і мило Patanjali
    Індія завжди дивує, але і там теж перуть. Перуть з милом або пральними порошками, руками і пральними машинами. Так, є звичайно колоритні пральні, такі як Дхобі Гхат, але є і звичайна повсякденна домашня прання. Патанджалі Аюрведа виробляє високоякісний пральний порошок, що складається із суміші трав. Він не тільки очищає одяг, але і зберігає шкіру в безпеці. Тепер пральні порошки Патанджалі доступні до продажу і у нас.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner