Продавець Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1154 відгуків
Тabarishop Аюрведа інтернет- магазин
Контакти
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90
Таbarishop Аюрведа Інтернет - магазин
Менеджер компанії
Київ, Україна
tabarishop.сom.uaeldovgalyuk@gmail.com
+380 (93) 247-67-34
+380 (67) 219-81-90
Медона Ультра, Medona Ultra No30 — схуднення, фото 2Медона Ультра, Medona Ultra No30 — схуднення, фото 3

Медона Ультра, Medona Ultra No30 — схуднення

600 ₴

  • В наявності
  • Код: 4820206520159
Медона Ультра, Medona Ultra No30 — схуднення
Медона Ультра, Medona Ultra No30 — схудненняВ наявності
600 ₴
+380 (93) 247-67-34
  • +380 (67) 219-81-90
+380 (93) 247-67-34
  • +380 (67) 219-81-90
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики

Медона Ультра, Medona Ultra джерело комплексу біологічно активних рослинних речовин рослинного походження для створення оптимальних дієтологічних умов ДЛЯ ЛІЦ, КОНТРОЛЮВАЛЬНИХ МАСУ ТЕЛА.

Сприяє створенню оптимальних дієтичних умов у разі:
  • Гіпотерозі;
  • Ожиріння;
  • Порушення обміну жирних кислот;
  • Порушення обміну ліпопротеїдів та інших ліпідемій;
  • Дисліпідемії;
  • Гіпоттиреодизмі.

Склад і дія: Кожна капсула містить

  • 10: 1 екстракт камеді Горькою мірри (Commiphora mukul) — 150,0 мг,
  • 8: 1 екстракт фруктів Гарцинії камбоджійської (Garcinia cambogia) — 150,0 мг,
  • Санта 1 екстракт листя Камелії чайної (Camellia sinensis) — 75,0 мг,
  • 12: 1 екстракт кореня Ананаса (Ananas comosus) — 75,0 мг,
  • 8: 1 екстракт кореневища Імбиру (Zingiber officinale) — 75,0 мг,
  • 4: 1 екстракт кореня пікрорізи курроа (Picrorhiza kurroa) — 65,0 мг,
  • 10: 1 екстракт кореня Свинчатки цейлонської (Plumbago zeylanica) — 50,0 мг,
  • 6: 1 екстракт кореня Солодки голої (Glycyrrhiza glabra) — 50,0 мг,
  • 12: 1 екстракт листя Алое вера (Aloe vera) — 25,0 мг,
  • 1: 1 екстракт фруктів Філантус емблі (Phyllanthus emblica) — 25,0 мг,
  • 1: 1 екстракт фруктів Терміналії чебулі (Terminalia chebula) — 25,0 мг,
  • 5: 1 екстракт фруктів Терміналії бретеліки (Terminalia belerica) — 25,0 мг,
  • 8: 1 екстракт кореня Куркуми завдовжки (Curcuma longa) — 10,0 мг,
  • желатинова капсула — 123,0 мг.

Не містить генетично модифікованих організмів і хімічних консервантів, зроблено на основі лікарських рослин.

Ожиріння з погляду Аюрведи. Індійська нетрадиційна медицина Аюрведа визнана Всесвітньою організацією охорони здоров'я як ефективна система альтернативної або народної медицини.

Згідно з Аюрведе, агні є космічним вогнем. Тіло має енергію та здатність перетворювати складні поживні речовини на складники, а потім формувати тканини організму (дхіту). Перший і найголовніший рівень агні — це травний вогонь джатхагні. Він перетравлює різні види їжі в шлунку та тонкому кишківнику. Переварена й поглинена есенція поживних речовин називається ахар раса. Вона циркулює, забезпечуючи тканини субстратами. Для кожної із семи тканин є спеціальна енергія або травна сила дхалатагні, яка асимілює переварені субстрати.

На ліпоїдних попередників діє енергія, яка залежить від жиру (медохватагні), для перетворення на жирову тканину (медадхіту). Канали та ділянки, де відбуваються ці перетворення, називаються сротас або дхатунавахасортас. Якість усіх конкретних ергій залежить від якості травного вогню, який дбайливо захищає і зберігає. Порушення травного вогню та конкретних енергій тканини призводить до браку складників елементів і виснаження тканин (дхітлива).

У разі збалансованих субстратів та енергіях усі метаболічні дії в каналах відбуваються правильно.

За Аюрведом, закупорені жирові канали призводять до клінічних симптомів розладів розладів сечовивідних шляхів (прамеха), як-от потовиділення, поганий запах і в'ялість тіла, бажання спати або сидіти, потовщення нальоту на зубах, накопичення бруду в очах, носу, вухах, у роті тощо, солодкий присмак у роті, печіння на долонях і п'ятах, сухість у роті та небі.

Аюрведа пояснює ненаситний апетит осіб, які страждають на ожиріння, поліпшення настрою вата та травневий вогнем, які разом швидко поглинають їжу, яка надходить.

Це призводить до збільшення частоти приймання й обсягу їжі, що споживається. Як наслідок, це прискорює накопичення жиру, зокрема в черевному відділі, грудях і сідницях.

Згідно з Аюрведе, основна причина всіх захворювань — накопичення токсинів в організмі (малу) внаслідок шкідливого режиму харчування та способу життя.

Глибоко всередині кожної людини, що страждає на ожиріння, ховається худе обличчя з пропорційним тілом. Так само в кожному дорослому приховано дитину, яка під впливом стресу повертається до пероральної стадії розвитку.

Розрядок дня Аюрведи передбачає:

  • сліпатися спати та рано вставати;
  • Правильне очищення, чищення язика, вмивання тощо;
  • Медитація;
  • Масаж;
  • Йога та вправи;
  • Правильний одяг;
  • Відповідний, збалансований і ретельно зважений харчовий раціон;
  • Достатнє споживання рідини;
  • Підтримка стосунків із сім'єю, друзями та суспільством;
  • Уникати надмірного стресу або напруги;
  • Приємне здорове та соціально прийнятне сексуальне життя.

Жирова тканина та рухомі сили

Будь-яка незбалансованість у настрої капха — енергії, яка залежить від жиру, а також міститься в продуктах життєдіяльності жирової тканини (клед), призводить до порушення жирової тканини — ожиріння. У жирових каналах є два джерела: нирки, наднирники та жир навколо них (врукас), внутрішній і сальниковий жир (вапаваха).

Ці канали приваблюють поживні частинки, зокрема й ліпіди, з попередньої плоті (мансу дхатомагні) і перехідних ліпідів (астхаї), а потім вони перетворюються на форму, яка зберігається, — ліпіду стиха.

Рухомі сили жирової тканини є життєво важливими зв'язками для метаболізму тканин. Низька енергія жирової тканини, попри нормальне споживання їжі може призвести до стабільного накопичення жиру та ожиріння. Надмірне вживання жиру та олії, недостатня кількість вправ і зловживання алкоголем і сном у денну пору доби можуть порушити жирові канали.

Вимірювання ожиріння

[Індекс маси тіла (ІМТ)]
Індекс маси тіла = кг / m × m
де кг — маса тіла людини (в кілограмах), а m — зріст людини (в метрах)

Класифікація ІМТ (кг/м2)
Нормальна 18,5-24,9
Надлишкова вага або стадія до ожиріння 25,0-29,9
Ожиріння 1 ступеня 30,0-34,9
Ожиріння 2-го ступеня 35,0-39,9
Ожиріння 3-го ступеня >40

Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білків — 7,3 г; жирів — 0,5 г; вуглеводів — 43,5 г.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 225 ккал.

Форма випуску:  желатинові капсули масою по 923,0 мг ± 7%,
тридцять капсул No 30. (три блістери по 10 капсул)

Спосіб уживання: Дорослим по 1 капсулі 1 раз на день за 30 хвилин до їди або за рекомендацією лікаря.

Не перевищувати денну норму. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Заходи безпеки: Індивідуальна нестерпність компонентів, вагітність, період лактації в жінок. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким хворобам, не треба використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не використовуйте після закінчення терміну придатності, зазначеного на пакованні, або у разі порушення цілісності паковання.

Дієтична добавка не є лікарським засобом.

Зверніть увагу, що всі рекомендації й коментарі мають інформативний характер і не мають використовуватися без консультацій з лікарями або фахівцями.

Самолікування може завдати шкоди вашому здоров'ю.

Умови зберігання:  У сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, за температури від 5 °C до 30 °C і відносної вологості не більш ніж 80%.

Термін зберігання:  3 роки від дати виробництва.

Номер партії та дата виробництва: вказано на пакованні.

Принципи раціонального харчування у разі ожиріння:

Продукти, не рекомендовані під час ожиріння

  • Рафінований цукор. Це продукт перероблення звичайної буряка та цукрової тростини. У ньому немає ні харчових волокон, ні вітамінів, ні корисних речовин. Він дуже калорійний, знижує опірність організму зовнішнім чинникам і сприяє ожирінню.
  • Ковбаса. У ковбасах багато штучних харчових добавок, канцерогенних речовин і глутамату натрію. Все це може серйозно зашкодити здоров'ю організму.
  • Маргарин. Це суррогат, що містить гідрогенізовані, синтетичні жири, консерванти, емульгатори, барвники та трансжири. Всі ці складники дуже калорійні, токсичні й, зазвичай, накопичуються в організмі.
  • Майонез містить оцет, насичені жири, вуглеводи, натрій, смакові замінники та барвники. Вживання майонезу призводить до важких захворювань, зокрема до порушення обміну речовин і ожиріння.
  • Бульйонні кубики та супи швидкого приготування. Такі продукти складаються із суцільної хімії, харчових добавок, підсилювачів смаку, регуляторів кислотності, барвників і великої кількості солі. Вони сприяють накопиченню води та поганому її відтоку з організму.
  • Фастфуд. У продуктах фастфуду багато синтетичних жирів, солі, штучних добавок, канцерогенних речовин, які викликають інфаркт, рак, порушення гормонального балансу та ожиріння.
  • Газовані напої. Багаті на цукор, штучні добавки, різні кислоти, соду та канцерогенні речовини.

Продукти, рекомендовані під час ожиріння

  • Шиповник. У ньому багато вітамінів С, Р, К, В, каротиноїдів, фосфору, калію, магнію, заліза, цинку, молібдену, марганцю, кобальту, хрому, яблучної та лимонної кислоти, дубильних і пектинових речовин. Відвари із шипшини рекомендують дієтологи, починаючи з першої стадії ожиріння. Шипшина чудово тонізує й має загальнозміцнювальну дію на організм. Це особливо важливо, якщо людина на лікувальній дієті.
  • Сухофрукти. Прекрасною заміною цукру та різних солодощів, які містять багато штучних добавок, є курага, родзинки, урюк, сухі абрикоси, фініки, чорнослив, інжир, сушені яблука та груші. У них міститься калій, фосфор, залізо, кальцій та органічні кислоти. Сухофрукти рекомендують додавати в раціон для зміцнення нервової системи, стимулювання кровотворення й очищення кишківника.
  • Зелений чай. Багатий на вітаміни та мінеральні речовини, покращує роботу печінки, серця, підшлункової залози, нирок, підвищує імунітет, нормалізує тиск, покращує травлення, очищає організм від шлаків.
  • Мед. Цей дивопродукт, створений бджолами, підвищує імунітет організму та має бактерицидні властивості. Мед прекрасно замінює цукор і містить практично всю таблицю Менделєєва.
  • Буряк. У ній багато йоду, магнію та мікроелементів, які нормалізують роботу судин і обмін речовин в організмі. Також міститься вітамін U, який покращує холестериновий обмін. Цей корисний вітамін зберігає свої властивості навіть після термічної обробки продукту.
  • свіжий хліб потрібно замінити цукром,
  • фрукти потрібно їсти з багатою на вітаміни шкіркою,
  • продукти краще варити, запікати або тушкувати,
  • приймати варені яйця, рибу, м'ясо,
  • в супи не додавати засмажування,
  • увімкнути в щоденний раціон пророслі насіння злаків і томатний сік,
  • воду пити тільки через 2 години після їди,
  • робити розвантажувальні дні раз на тиждень.

Продукти, корисні під час ожиріння

Дієту для лікування ожиріння необхідно підбирати в індивідуальному порядку залежно від рівня необхідних калорій, енергетичних витрат, смаків, способу життя, цілей у разі втрати ваги, ліків тощо.

  • Рыба. Якщо споживати рибу, можна знизити ризик підвищення рівня холестерину в крові. Харчові та кулінарні якості риби не поступаються м'ясу. Вона багата на корисні речовини, білки, жири, екстрактивні та мінеральні речовини.
  • Яблука містять 12 вітамінів групи B, Е, С, P, фолієву кислоту, каротин, калій, фосфор, натрій, магній, йод, залізо, фруктозу, глюкозу, сахарозу, пектин і харчові волокна. Цей фрукт чудово очищає організм від шлаків, знижує рівень холестерину та допомагає в боротьбі з ожирінням.
  • Хліб. Рекомендується хліб із житнього борошна, зернового та з висівками. Такий хліб містить вітаміни, клітковину та мінеральні речовини, які сприяють зниженню рівня холестерину в крові, артеріального тиску, стимулюють травлення, прискорюють обмін речовин.
  • Морква. Багата на каротин, вітаміни В1, В6, В2, С, В3, Е, P, K, PP, калій, кальцій, залізо, йод, фосфор, кобальт, ферменти, фруктозу, глюкозу, лецитин, амінокислоти, білки та крохмаль. Морква запобігає розвитку пухлин і покращує кровотворення.
  • Гарбуз. Ідеальна під час дієтиичного харчування. Дієтологи рекомендують додавати до раціону гарбуза під час лікування ожиріння, адже вона містить залізо, природні антиоксиданти, вітаміни груп С, В, А, Е, PP, K, Т і пектинові речовини.
  • Чорна смородина. Ця диво-ягода дбайливо піклується про організм людини, покращує обмін речовин, бореться з появою зайвої ваги. Саме тому її рекомендують під час лікування ожиріння. А все завдяки великому вмісту вітаміну С, Р, корисних речовин, заліза, марганцю, магнію, дубильних і пектинових речовин та органічних кислот.

Виробник сировини зареєстрований в:

Центральної дирекції медичного здоров'я
і сімейного добробуту, Утаракханд, Індія.
Відповідає міжнародним стандартам.

Країна походження сировини: Індія (India).

Внесені в базу даних, технічні умови України,
04725970, /006825/0 від 24.05.2017
Мінекономразвитія України. ТУ У 10.8-39622483-001:2015.

Звіт ГП «Науковий центр превентивної токсичнології, харчової та хімічної безпеки ім. акад. Л. І. Медведя МОЗ України»
№ 3/8А-1254-17-64251Е від 27.04.2017.

Виведення: 
State Service of Ukraine for Food Safety and Consumer Protection 
Держакова служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів.

ДСЕЕ – № 602-123-20-2/15274 від 18.05.2017.

Основні
Форма випускуКапсули
Кількість в упаковці30 шт.
Вага923 г
Країна виробникІндія
ДіяПрискорює процес обміну речовин, Зниження апетиту, Виведення шлаків
Користувацькі характеристики
ВиробникAmma Life Sciences Private Limited
Інформація для замовлення
  • Ціна: 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner